Zelf aan de slag

… rust, ruimte en vrijheid in je hoofd

Eerste Hulp Bij Onrust
Schrijf het van je af, schrijf je vrij!

 

foto-voorkant

Een einde aan je onrust

Zelf aan de slag met een eenvoudige methode om iets wat je onrustig maakt snel te tackelen? Dat kan met dit e-book!

Je kunt de methode iedere keer opnieuw gebruiken.

€ 9,-

fountain-pen-745308_1920

Schrijf je vrij in 10 weken

Het cursusboek neemt je aan de hand mee, op weg naar een leven waarin je jezelf begrijpt en waarin je eindelijk die verandering die je zo graag wilt kunt realiseren.

€ 99,-

(prijzen incl. BTW)

‘Verbazend hoe eenvoudig het kan zijn…’
‘Had ik dat geweten, dan had ik mijzelf veel leed bespaard…’

 

Don’t worry, be happy!

razendsnel

favicon e-mailcoaching.nl

comfortabel

favicon e-mailcoaching.nl

effectief

favicon e-mailcoaching.nl

betaalbaar

favicon e-mailcoaching.nl
Wat zeggen anderen?
  • De gesprekken die ik had met Annelies tijdens de opleiding tot Mental Coach waren verfrissend en gaven mij altijd weer een heldere kijk op de dingen waar ik tegenaan liep. Annelies luistert oprecht, is duidelijk en houdt je liefdevol een spiegel voor. Het waren gesprekken die mij raakten, maar die we ook altijd weer afsloten met humor en een lach.

    Monique
  • Het is fijn om dagelijks en ook meerdere keren per dag per mail contact met Annelies te hebben. Mijn proces van herkenning en erkenning ging hierdoor heel snel. Annelies stelde liefdevol precies de juiste, soms confronterende vragen die mij verder hielpen. Ik wil snel resultaat en met deze vorm van coaching lukt dat!

    Saskia
  • Annelies heeft mij de juiste handvatten aan kunnen reiken om positiever en zelfbewuster mijn werk te kunnen doen. Ik heb leren inzien wat voor mij belangrijk is in mijn werk en hoe ik de rust creëer om mijn werk (nog) beter te doen. Ik vond het tijdens het traject lastig om diep in te gaan op mijn gevoelens en emoties omdat dat heel confronterend is. Door de goede vertrouwensband met Annelies heb ik mijn gevoelens en emoties concreet kunnen maken. Annelies luisterde zonder oordelend te zijn en stelde de juiste vragen om mij dieper na te laten denken. Daardoor kon ik mijn eigen oplossingen verzinnen en waren deze ook goed uit te voeren. Annelies weet hoe ze je op het juiste spoor kan krijgen.

    Petra
Vragen?

Neem gerust contact op om te bespreken wat het beste bij jou past.

Vergoedingen

Start typing and press Enter to search