Schrijf je vrij in 10 weken
cursus

 

Stap voor stap vrij in je leven gaan staan?

Bestel de cursus voor

€ 99

(Incl. BTW)

Er liggen duizenden gedachten in een mens die hij niet kent

tot hij de pen opneemt om te gaan schrijven

(William Makepiece Thackeray)

Deze quote geeft de essentie van de cursus ‘Schrijf je vrij in 10 weken’ goed weer.

Teruggaan in je eigen geschiedenis levert je veel inzichten op. Inzichten, waardoor je keuzevrijheid krijgt om de dingen waarin je vastloopt anders te gaan doen. Dingen die je niet voor mogelijk hield, blijken ineens toch realiseerbaar. Van die gedachte wordt je toch meteen blij?

Met het cursusboek ‘Schrijf je vrij’ neem ik je aan de hand mee, op jouw weg naar weer vrij in je leven staan. Een leven waarin je jezelf begrijpt, waarover je echt tevreden bent en waarin jij het stralende middelpunt bent. De vragen helpen je om de rode draad te vinden. Daarnaast krijg je stapsgewijs veel achtergrondinformatie over wat je tegenkomt als je iets wilt veranderen en tips hoe je daar op een effectieve manier mee kunt omgaan.

Je schrijft over je leven, ontdekt je rode draad en ontwerpt vervolgens je toekomst. Een toekomst waarin je vrij in het leven staat, volop kunt genieten, een stralend en tevreden mens bent, rust in je hoofd kunt ervaren, kunt kiezen vanuit je hart en werkt aan zinvolle doelen.

Door een paar uur per week te schrijven, leer je jezelf beter kennen. Je bent immers veel meer dan wat je aan de buitenkant ziet. Het gaat vooral ook over wat er achter de buitenkant te zien is. Je ontdekt hoe jij in elkaar zit en aan welke knopjes je kunt draaien om daar effectief mee om te gaan.

Je schrijft zonder er al te veel over na te denken. Begin je eenmaal met schrijven, dan zul je merken dat er steeds meer herinneringen, inzichten en ideeën opborrelen. Allerlei situaties, gevoelens, sensaties en ervaringen waar je jaren niet aan hebt gedacht komen terug. Je gaat verbanden zien, krijgt je verlangens helder en als vanzelf ontstaan er ideeën hoe je daar invulling aan kunt geven.

Extra
voor cursisten ‘Schrijf je vrij in 10 weken’
Gratis

Toegang tot de She shed

In de She shed sta ik, samen met de andere leden, voor je klaar om je verder te helpen. Er gebeuren mooie dingen in de She shed!

De She shed is een veilige plek online waar vrouwen:

  • zich kunnen terugtrekken
  • tot rust kunnen komen
  • met anderen van gedachten kunnen wisselen
  • over wat zij op hun levenspad tegenkomen
  • van elkaar leren hoe ze weer vrij in het leven kunnen gaan staan en
  • rust, ruimte en vrijheid in hun hoofd leren ervaren

Wil je deelnemen, dan kan dat als je past in de doelgroep van de She shed. Dat wil zeggen je:

  • bent een vrouw na het spitsuur van je leven (je bent klaar met het opbouwen van bijv. huisje-boompje-beestje-gezin-carrière)
  • wilt leren leven in plaats van overleven
  • wilt je verder ontwikkelen
  • komt iets halen èn iets brengen (je hebt meestal meer te brengen dan je zou denken!)
Lees meer

 

Vragen?

Neem gerust contact op om te bespreken wat het beste bij jou past.

Vergoedingen

Start typing and press Enter to search