E-mailcoaching.nl | Schrijf je vrij in 10 weken.

Schrijf je vrij in 10 weken - cursus 

€ 199,- (incl. BTW)

Er liggen duizenden gedachten in een mens die hij niet kent

tot hij de pen opneemt om te gaan schrijven

(William Makepiece Thackeray)


Deze quote geeft de essentie van de cursus 'Schrijf je vrij in 10 weken' goed weer.


Teruggaan in je eigen geschiedenis levert je veel inzichten op. Inzichten, waardoor je keuzevrijheid krijgt om de dingen waarin je vastloopt anders te gaan doen. Dingen die je niet voor mogelijk hield, blijken ineens toch realiseerbaar. Van die gedachte wordt je toch meteen blij?


Met het cursusboek 'Schrijf je vrij' neem ik je aan de hand mee, op jouw weg van een redelijk of goed leven naar weer vrij in je leven staan. Een leven waarin je jezelf begrijpt, waarover je echt tevreden bent en waarin jij het stralende middelpunt bent. De vragen helpen je om de rode draad te vinden. Daarnaast krijg je stapsgewijs veel achtergrondinformatie over wat je tegenkomt als je iets wilt veranderen en tips hoe je daar op een effectieve manier mee kunt omgaan.


Je schrijft over je leven, ontdekt je rode draad en ontwerpt vervolgens je toekomst. Een toekomst waarin je vrij in het leven staat, volop kunt genieten, een stralend en tevreden mens bent, rust in je hoofd kunt ervaren, kunt kiezen vanuit je hart en werkt aan zinvolle doelen.


Door een paar uur per week te schrijven, leer je jezelf beter kennen. Je bent immers veel meer dan wat je aan de buitenkant ziet. Het gaat vooral ook over wat er achter de buitenkant te zien is. Je ontdekt hoe jij in elkaar zit en aan welke knopjes je kunt draaien om daar effectief mee om te gaan.


Je schrijft zonder er al te veel over na te denken. Begin je eenmaal met schrijven, dan zul je merken dat er steeds meer herinneringen, inzichten en ideeën opborrelen. Allerlei situaties, gevoelens, sensaties en ervaringen waar je jaren niet aan hebt gedacht komen terug. Je gaat verbanden zien, krijgt je verlangens helder en als vanzelf ontstaan er ideeën hoe je daar invulling aan kunt geven.


Twijfel je of deze cursus iets voor je is? Neem gerust eerst even contact op!

Gratis extra voor cursisten 'Schrijf je vrij in 10 weken'

Toegang tot de She shed


In de She shed sta ik, samen met de andere leden, voor je klaar om je verder te helpen. Er gebeuren mooie dingen in de She shed!


De She shed is een veilige plek online waar vrouwen:

  • zich kunnen terugtrekken
  • tot rust kunnen komen
  • met anderen van gedachten kunnen wisselen
  • over wat zij op hun levenspad tegenkomen
  • van elkaar leren hoe ze weer vrij in het leven kunnen gaan staan en

  • rust, ruimte en vrijheid in hun hoofd leren ervaren 

Wil je deelnemen, dan kan dat als je past in de doelgroep van de She shed. Dat wil zeggen:

  • je bent een vrouw na het spitsuur van je leven (je bent klaar met het opbouwen van bijv. huisje-boompje-beestje-gezin-carrière)
  • je wilt leren leven in plaats van overleven
  • je wilt je verder ontwikkelen
  • je komt iets halen èn iets brengen (je hebt meestal meer te brengen dan je zou denken!)

razendsnel

comfortabel

effectief

betaalbaar

Wat zeggen anderen over mij?

Verfrissend, met humor en een lach


De gesprekken die ik had met Annelies tijdens de opleiding tot Mental Coach waren verfrissend en gaven mij altijd weer een heldere kijk op de dingen waar ik tegenaan liep. Annelies luistert oprecht, is duidelijk en houdt je liefdevol een spiegel voor. Het waren gesprekken die mij raakten, maar die we ook altijd weer afsloten met humor en een lach.

E-mailcoaching.nl | Logo

Monique

Snel resultaat

Het is fijn om dagelijks en ook meerdere keren per dag per mail contact met Annelies te hebben. Mijn proces van herkenning en erkenning ging hierdoor heel snel. Annelies stelde liefdevol precies de juiste, soms confronterende vragen die mij verder hielpen. Ik wil snel resultaat en met deze vorm van coaching lukt dat!

E-mailcoaching.nl | Logo

Saskia

Mijn eigen oplossingen door de juiste vragen

Annelies heeft mij de juiste handvatten aan kunnen reiken om positiever en zelfbewuster mijn werk te kunnen doen. Ik heb leren inzien wat voor mij belangrijk is in mijn werk en hoe ik de rust creëer om mijn werk (nog) beter te doen. Ik vond het tijdens het traject lastig om diep in te gaan op mijn gevoelens en emoties omdat dat heel confronterend is. Door de goede vertrouwensband met Annelies heb ik mijn gevoelens en emoties concreet kunnen maken.

Annelies luisterde zonder oordelend te zijn en stelde de juiste vragen om mij dieper na te laten denken. Daardoor kon ik mijn eigen oplossingen verzinnen en waren deze ook goed uit te voeren. Annelies weet hoe ze je op het juiste spoor kan krijgen.

E-mailcoaching.nl | Logo

Petra