E-mailcoaching.nl | Logo

Privacystatement

E-mailcoaching.nl, gevestigd aan de Krabbescheer 70, 2408 LG Alphen aan den Rijn, Nederland, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacystatement.


Persoonsgegevens die verwerkt worden

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) regelt de verwerking van persoonsgegevens. E-mailcoaching.nl verwerkt gegevens die in het licht van de AVG onder persoonsgegevens vallen. E-mailcoaching.nl verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van de diensten van E-mailcoaching.nl en/of omdat u deze zelf aan E-mailcoaching.nl verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die E-mailcoaching.nl verwerkt:
• voor- en achternaam
• adresgegevens
• telefoonnummer
• e-mailadres
• overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in (o.a. e-mail-)correspondentie en telefonisch
• bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die verwerkt worden

Als gevolg van de aard van de dienstverlening van E-mailcoaching.nl komt het voor dat cliënten uit vrije wil en op eigen initiatief bijzondere of gevoelige persoonsgegevens verstrekken. Daardoor kan het zijn dat E-mailcoaching.nl in het kader van de AVG de volgende bijzondere en/of gevoelige door u verstrekte persoonsgegevens van u verwerkt over:
• ras
• godsdienst of levensovertuiging
• politieke voorkeur
• seksuele leven
• lidmaatschap vakbond
• gezondheid
• strafrechtelijk verleden

De website van E-mailcoaching.nl en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. E-mailcoaching.nl kan echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. E-mailcoaching.nl raadt ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u ervan overtuigd bent dat E-mailcoaching.nl zonder die toestemming persoonlijke gegevens heeft verzameld over een minderjarige, neem dan contact met Annelies Deinum via info@e-mailcoaching.nl, dan verwijdert E-mailcoaching.nl deze informatie.


Met welk doel en op basis van welke grondslag persoonsgegevens verwerkt worden en hoe lang persoonsgegevens bewaard worden

E-mailcoaching.nl verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
• het afhandelen van uw betaling
• verzenden van een nieuwsbrief en/of reclamefolder
• u te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
• u te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
• u de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
• om goederen en diensten bij u af te leveren
• voor coachingsdoeleinden
• E-mailcoaching.nl verwerkt ook persoonsgegevens als daartoe een wettelijke verplichting bestaat, zoals gegevens die nodig zijn voor de belastingaangifte

E-mailcoaching.nl bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.


Op het moment dat u uw naam en/of contactgegevens achterlaat door middel van de contact- of aanvraagformulieren, e-mail of telefoon, worden uw gegevens op basis van de AVG-grondslag 'toestemming' op de e-maillijst en in het overzicht contactpersonen geplaatst. U kunt u zakelijke e-mails van E-mailcoaching verwachten met een frequentie van maximaal eenmaal per week. Van deze e-mails kunt u zich te allen tijde weer afmelden door dit in reply op een e-mail te laten weten. Ook kan E-mailcoaching contact met u opnemen voor zakelijke doeleinden.


Voor alle opdrachten aan E-mailcoaching.nl worden op basis van de AVG-grondslag 'uitvoering van de overeenkomst' persoonsgegevens verwerkt.

De e-mailwisseling van een coachtraject wordt, nadat de termijn voor het indienen van een klacht over de dienstverlening is verstreken en geen klacht is ingediend, tot maximaal 1 jaar na het einde van het coachtraject geanonimiseerd digitaal bewaard voor studiedoeleinden en aansluitend vernietigd.

In het geval dat een klacht over de dienstverlening is ingediend, zullen de gegevens, waaronder de mailwisseling, worden bewaard tot de klacht is afgehandeld, vervolgens na anonimisering tot maximaal 1 jaar na het einde van het coachtraject digitaal bewaard worden voor studiedoeleinden en aansluitend worden vernietigd.


Debiteuren- en crediteurengegevens (namen, contactgegevens, bankgegevens, factuurinformatie, offertes en betaalgegevens) worden op basis van de AVG-grondslag 'gerechtvaardigd belang' opgeslagen in de bedrijfsadministratie van E-mailcoaching.nl en minimaal gedurende de wettelijke bewaartermijn van 7 jaar bewaard.


Geautomatiseerde besluitvorming

E-mailcoaching.nl maakt geen gebruik van geautomatiseerde verwerkingen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen.


Delen van persoonsgegevens met derden
E-mailcoaching verkoopt uw gegevens niet aan derden. E-mailcoaching.nl verstrekt uitsluitend en alleen uw gegevens aan derden als dit nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst van E-mailcoaching.nl met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.


Met personen die jouw gegevens verwerken in opdracht van E-mailcoaching.nl, sluit E-mailcoaching.nl een bewerkersovereenkomst af om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. E-mailcoaching.nl blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.


Cookies of vergelijkbare technieken
E-mailcoaching.nl gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.


Hoe E-mailcoaching.nl omgaat met uw reacties op social media en blogs
E-mailcoaching is niet verantwoordelijk voor gegevens die u achterlaat op de social media profielen van E-mailcoaching.nl en uw reacties op de blogs (schrijfsels) op de website, daarvoor bent uzelf verantwoordelijk. Door het posten van deze gegevens geeft u E-mailcoaching.nl toestemming uw achtergelaten gegevens te gebruiken voor zakelijke doeleinden, waaronder coaching. Uw gegevens kunt u altijd zelf weer verwijderen van de social media profielen. Wilt u uw reactie op een blog verwijderd hebben, neemt u dan contact op met E-mailcoaching.nl.


Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door E-mailcoaching.nl en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@e-mailcoaching.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.


Hoe E-mailcoaching.nl persoonsgegevens beveiligt
E-mailcoaching.nl neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.


Hoe u contact kunt opnemen over privacykwesties
Voor vragen over privacy- en gegevensbescherming kunt u contact opnemen met Annelies Deinum (verwerkingsverantwoordelijke) van E-mailcoaching.nl via de contactgegevens op de website.


Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met Annelies Deinum via info@e-mailcoaching.nl, om te trachten de klacht in overleg met E-mailcoaching.nl op te lossen.


Komt u er niet uit met E-mailcoaching.nl, dan heeft u de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.