Persoonlijke begeleiding
via e-mail

… rust, ruimte en vrijheid in je hoofd

Eerste Hulp Bij Onrust
Schrijf het van je af, schrijf je vrij!

 

laptop2

Begeleiding via e-mail

E-mailcoaching geeft je meer denkruimte dan je dacht te hebben.

In 5 dagen schep je orde en rust in je hoofd. Je weet na 5 dagen wat je te doen staat om weer vrij in het leven te staan.

Verschillende opties mogelijk.

vanaf € 499,-

een-zetje-in-de-goede-richting

Een zetje in de goede richting

Onderzoek een situatie die je stress geeft diepgaand.

Je start met de eerste fase van coaching via e-mail, tot voorbij je blinde vlek. Daarna ga je zelf verder de diepte in en je eindigt met een plan hoe je de situatie effectief aan kunt pakken.

€ 149,-

(prijzen incl. BTW)

‘Verbazend hoe eenvoudig het kan zijn…’
‘Had ik dat geweten, dan had ik mijzelf veel leed bespaard…’

 

Don’t worry, be happy!

razendsnel

favicon e-mailcoaching.nl

comfortabel

favicon e-mailcoaching.nl

effectief

favicon e-mailcoaching.nl

betaalbaar

favicon e-mailcoaching.nl
Wat zeggen anderen?
  • De gesprekken die ik had met Annelies tijdens de opleiding tot Mental Coach waren verfrissend en gaven mij altijd weer een heldere kijk op de dingen waar ik tegenaan liep. Annelies luistert oprecht, is duidelijk en houdt je liefdevol een spiegel voor. Het waren gesprekken die mij raakten, maar die we ook altijd weer afsloten met humor en een lach.

    Monique
  • Het is fijn om dagelijks en ook meerdere keren per dag per mail contact met Annelies te hebben. Mijn proces van herkenning en erkenning ging hierdoor heel snel. Annelies stelde liefdevol precies de juiste, soms confronterende vragen die mij verder hielpen. Ik wil snel resultaat en met deze vorm van coaching lukt dat!

    Saskia
  • Annelies heeft mij de juiste handvatten aan kunnen reiken om positiever en zelfbewuster mijn werk te kunnen doen. Ik heb leren inzien wat voor mij belangrijk is in mijn werk en hoe ik de rust creëer om mijn werk (nog) beter te doen. Ik vond het tijdens het traject lastig om diep in te gaan op mijn gevoelens en emoties omdat dat heel confronterend is. Door de goede vertrouwensband met Annelies heb ik mijn gevoelens en emoties concreet kunnen maken. Annelies luisterde zonder oordelend te zijn en stelde de juiste vragen om mij dieper na te laten denken. Daardoor kon ik mijn eigen oplossingen verzinnen en waren deze ook goed uit te voeren. Annelies weet hoe ze je op het juiste spoor kan krijgen.

    Petra
Vragen?

Neem gerust contact op om te bespreken wat het beste bij jou past.

Vergoedingen

Start typing and press Enter to search