E-mailcoaching.nl | Een zetje in de goede richting

Een zetje in de goede richting

€ 99,- (incl. BTW)

Je schrijft uitgebreid over een situatie die je stress geeft en stuurt mij dat per e-mail toe.


Over wat je hebt geschreven stel ik je binnen 24 uur via e-mail enkele persoonlijke vragen die je verder aan het denken zetten over jouw situatie, voorbij je blinde vlek. 


Op eigen houtje schrijf je vervolgens verder. De antwoorden op mijn vragen houd je voor jezelf. 


Je ontvangt een handleiding waarmee je in je eentje verder kunt. Daarin staan ook algemene vragen. Samen met de persoonlijke vragen zorgen zij voor een diepgaande mentale retraîte en vervolgens (onverwachte) inzichten in je eigen handelen. Daardoor ga je mogelijkheden zien die er eerder niet leken te zijn. 


De laatste stap in de handleiding helpt je een plan te maken hoe de situatie op een effectieve manier aan te pakken. Zodat jij (weer) rust, ruimte en vrijheid in je hoofd gaat ervaren.

Gratis extra voor wie 'Een zetje in de goede richting' koopt:

Toegang tot de She shed


In de She shed sta ik, samen met de andere leden, voor je klaar om je verder te helpen. Er gebeuren mooie dingen in de She shed!


De She shed is een veilige plek online waar vrouwen:

 • zich kunnen terugtrekken
 • tot rust kunnen komen
 • met anderen van gedachten kunnen wisselen
 • over wat zij op hun levenspad tegenkomen
 • van elkaar leren hoe ze weer vrij in het leven kunnen gaan staan en
 • rust, ruimte en vrijheid in hun hoofd leren ervaren 

Wil je deelnemen, dan kan dat als je past in de doelgroep van de She shed. Dat wil zeggen:

 • je bent een vrouw na het spitsuur van je leven (je bent klaar met het opbouwen van bijv. huisje-boompje-beestje-gezin-carrière)
 • je wilt leren leven in plaats van overleven
 • je wilt je verder ontwikkelen
 • je komt iets halen èn iets brengen (je hebt meestal meer te brengen dan je zou denken!)

razendsnel

comfortabel

effectief

betaalbaar

Wat zeggen anderen over mij?

Verfrissend, met humor en een lach


De gesprekken die ik had met Annelies tijdens de opleiding tot Mental Coach waren verfrissend en gaven mij altijd weer een heldere kijk op de dingen waar ik tegenaan liep. Annelies luistert oprecht, is duidelijk en houdt je liefdevol een spiegel voor. Het waren gesprekken die mij raakten, maar die we ook altijd weer afsloten met humor en een lach.

E-mailcoaching.nl | Logo

Monique

Snel resultaat

Het is fijn om dagelijks en ook meerdere keren per dag per mail contact met Annelies te hebben. Mijn proces van herkenning en erkenning ging hierdoor heel snel. Annelies stelde liefdevol precies de juiste, soms confronterende vragen die mij verder hielpen. Ik wil snel resultaat en met deze vorm van coaching lukt dat!

E-mailcoaching.nl | Logo

Saskia

Mijn eigen oplossingen door de juiste vragen

Annelies heeft mij de juiste handvatten aan kunnen reiken om positiever en zelfbewuster mijn werk te kunnen doen. Ik heb leren inzien wat voor mij belangrijk is in mijn werk en hoe ik de rust creëer om mijn werk (nog) beter te doen. Ik vond het tijdens het traject lastig om diep in te gaan op mijn gevoelens en emoties omdat dat heel confronterend is. Door de goede vertrouwensband met Annelies heb ik mijn gevoelens en emoties concreet kunnen maken.

Annelies luisterde zonder oordelend te zijn en stelde de juiste vragen om mij dieper na te laten denken. Daardoor kon ik mijn eigen oplossingen verzinnen en waren deze ook goed uit te voeren. Annelies weet hoe ze je op het juiste spoor kan krijgen.

E-mailcoaching.nl | Logo

Petra

Vergoedingen

In veel gevallen kun je (een deel van) de kosten die je maakt terug krijgen. Ga na wat in jouw geval de mogelijkheden zijn:


Ben je in loondienst?

 • Is je werkgever bereid de factuur te betalen?
 • Kent de CAO waaronder je valt een persoonlijk ontwikkelingsbudget waarop je de kosten kunt verhalen?

Ben je ondernemer?

 • Kun je de kosten aftrekken als bedrijfskosten en de BTW terug te vorderen?

Ben je geen ondernemer en niet in loondienst?

 • Kun je de kosten aftrekken als studiekosten bij je aangifte inkomstenbelasting?